Ob začetku decembra smo se v enoti Divača odeli v praznične barve in se prepustili čarobnosti prihajajočih praznikov. Prvič smostrokovne delavke pripravile praznični bazar v četrtek, 7. 12. 2023. Vsem obiskovalcem smo uvodoma pričarali kanček prazničnega vzdušja z nastopom otroškega zborčka ter glasbeno spremljavo mame Anite na klavirju in tatija Dejana na kitari, v en glas pa smo zapele tudi vse strokovne delavke. Nato smo goste popeljali po bogato obloženih stojnicah. V soju prazničnih lučk, ob spremljavi božične glasbe, toplega čaja in peciva, smo prijetno poklepetali in se prepustili sproščenemu druženju in izbiranju  raznovrstnih izdelkov nastalih iz pod rok otrok in vzgojiteljic.

V imenu strokovnih delavk vrtca Sežana, enote Divača z ravnateljico Tejo Čeh Svetina se vsem, ki so se bazarja udeležili, zahvaljujemo za prostovoljne prispevke, ki bodo deloma namenjeni v Sklad Vrtca Sežana ter deloma nakupu didaktičnega materijala našemu vrtcu.

Tisti, ki se zavedamo kaj pomeni resnično živeti, vemo, da se dan najlepše prične z nasmehom. Pomaga nam pričarati prijaznost, razumevanje in smeh iz vsega srca.

Besedilo: Barbara Majcen

Fotografije: arhiv enote

DOSTOPNOST