Letošnje vrtčevsko leto je prišlo do konca. Z njim se poslavljamo tudi od naših otrok skupine Zajčki, ki bodo jeseni stopili na novo življenjsko pot – v šolo. Ob tej priložnosti so otroci prejeli priznanje ob koncu vrtčevskega obdobja in obesek za ključe z njihovim imenom.

Skupaj smo preživeli nepozabne trenutke, polne smeha, igre in učenja. Otroci so skozi leto pridobivali nova znanja, veščine in prijateljstva, ki jih bodo spremljala še dolgo časa.

Vzgojiteljice smo spremljale njihov napredek, njihove prve korake v svet črk in številk, in videle smo, kako se razvijajo v majhne raziskovalce sveta okoli sebe.

Ob tej priložnosti se želimo zahvaliti tudi vam, dragi starši, za vašo podporo, sodelovanje in zaupanje. Brez vaše pomoči in razumevanje ne bi mogli ustvariti tako toplega in spodbudnega okolja za naše otroke.

Dragi otroci skupine Zajčki, Karmen in Veronika vam želiva vse dobro na vaši poti v šolo. Verjamemo, da boste tudi tam tako uspešni, radovedni in prijazni, kot ste bili pri nas. Naj vas spremlja sreča in naj bo vaše šolsko obdobje polno novih spoznanj, izzivov in veselja.

Preden pa se podate na novo pustolovščino, vam želimo čudovite in brezskrbne počitnice. Naj bodo polne smeha, igre, novih doživetji in sprostitve.

Srečno, dragi otroci skupine Zajčki!

Vaši vzgojiteljici, Karmen in Veronika.

Besedilo: Veronika Sorta

Fotografije: Agata Masten in Veronika Sorta

DOSTOPNOST