Vodja enote Maja Anderlič Može je pred uradno otvoritvijo novoletnega bazarja vse zbrane otroke, starše in ostale povabljene lepo pozdravila. S svojim obiskom sta nas razveselili tudi ravnateljica Teja Čeh Svetina in pomočnica ravnateljice Jana Štok Pavlin. Ob tej priložnosti je vse zbrane otroke in starše lepo pozdravila tudi ravnateljica in jim zaželela lepe praznike.

Po predstavitvi poteka bazarja smo s slavnostnim prižigom lučk otvorili bazar. Vsi zbrani so si tako lahko izbrali izdelke, ki so jim bili všeč. Ob tem pa za njih prispevali prostovoljni prispevek. Strokovne delavke smo poskrbele, da so se vsi povabljeni posladkali s palačinkami velikankami z okusom marmelade in čokolade. Mmm kako so bile slastne. To seveda najbolj vedo otroci.

Da pa spomin na Novoletni bazar ne bo nikoli pozabljen smo poskrbele strokovne delavke. Pripravile smo prav poseben praznični foto kotiček, kjer so se vsi zbrani lahko fotografirali. Opazile smo, da je v njem nastalo kar nekaj spominov.

Ob odhodu domov ste nam vsi otroci, starši in ostali namenili lepe besede in zahvalo za pripravljen novoletni bazar, kar nam res veliko pomeni.

Strokovne delavke se zahvaljujemo otrokom in staršem, ki ste se odzvali v tako velikem številu in vsem ostalim prisotnim. Z vašo pomočjo smo uspeli zbrati 308 €, ki jih bomo porabili za nakup športnih rekvizitov za otroke.

Na fotografijah spodaj lahko vidite kako lepo nam je bilo.

Besedilo: Nada Mačinković

Fotografije: arhiv enota Lokev

DOSTOPNOST