Po dolgih počitnicah so se otroci skupine levčki vrnili ponovno v vrtec. Medse so sprejeli še nekaj novih otrok tako, da nas je zdaj v skupini kar dvajset. Stari smo od štiri do šest let. Z nami so vzgojiteljice Monika, Veronika in Anita.

Na začetku smo se privajali drug na drugega, na novo igralnico. Veliko smo se igrali, okrasili smo si igralnico, predvsem pa smo izkoristili lepo vreme in se veliko gibali zunaj.

Na obisku smo v tem mesecu imeli tudi želvo, ki jo je prinesla pokazat vzgojiteljica Metka. Spoznali smo, kako je sestavljeno telo želve, kaj je … Opazovali smo jo pri gibanju, nekateri pa smo jo celo pobožali.

Odpravili smo se na 1. fit pohod skupaj s skupino Krokodilčki. Pot nas je popeljala med vinograde. Kljub kraški burji smo se imeli lepo.

Konec meseca, in sicer 23. septembra, smo praznovali prvi dan jeseni. Na ta dan smo prinesli nekaj oranžnega ali pa smo kar oblekli oranžno majico. Ta dan so za nas vzgojiteljice pripravile fit igrišče. Preskakovali smo ovire, se vesili na vrvi, skakali na trampolinu, se kotalili, hodili po brvi itd.

Veliko se nam dogaja in komaj čakamo, kaj nam bodo prinesli prihajajoči meseci.

Besedilo: Veronika Sorta

Fotografije: Veronika Sorta in Monika Turk

DOSTOPNOST