September je bil v naši skupini mesec, v karerem se je dogajalo veliko zanimivega. Ježek, ki smo ga rešili, nam je ves mesec pošiljal družabne igre, didaktične igre s katerimi smo se naučili veliko novega, igre skaterimi smo krepili našo pozornost in osredotočenost, naloge in zanimive dejavnosti. 

Sabina in Rok sta nam izdelala slike, s katerimi smo obnavljali pravljico in tako krepili naše besedišče in se izurili v pripovedovanju prijateljem, ter premagali morebitni strah pred nastopanjem. Še posebno lepo je bilo, ker smo lahko pripovedovali v drugi igralnici kjer je bil mir. 

Družabno igro veverice in sadje se znamo sedaj igrati tudi sami – naučili smo se metati igralno kocko in kocko podati naslednjemu igralcu. 

Majhne radirke so bile zelo mehke. Ker so bile majhne, smo morali prste dobro izuriti, da so jih lahko pobrali z mize in postavili na jesensko sadje. In kako smo vedeli koliko radirk postaviti? Tako, da smo prešteli pike na kocki. 

Ema in Aleksandra sta v vrtec prinesli želod in Sabina nam je hitro naredila igro, v kateri smo jih lahko uporabili. Dobro si oglejte fotografije in poiščite, kje so želodki.

Besedilo: Rok Žvab

Fotografije: Rok Žvab

DOSTOPNOST