Pozdravljeni,
pa smo zakorakali v novo šolsko leto.
Srečni smo, da smo lahko spet skupaj, otroci se bodo družili in igrali s svojimi prijatelji…
V pritličju pa so prag Igralnice Medvedki prestopili najmlajši otroci, stari okrog enega leta in se pridružili tistim malo starejšim, ki bodo letos dopolnili tri leta. Malčki so se prvič podajali v svet in se morali ločiti od mamice in očka. Začetni dnevi so minevali v solzah, a sedaj so že pravi korenjaki, ki v vrtcu preživijo cel dan.
Otroci, ki so postali »veliki« so se preselili v prvo nadstropje, kjer so spoznali tudi nove prostore in vrstnike. Druženje poteka na igrišču, kjer se srečajo bratci in sestrice, prijatelji, prijateljice in se skupaj igrajo na toboganu, plezalu, v hišici,… Tako jim dopoldan mine še prehitro.

Šolsko leto, v katerega vstopamo nam postavlja nove izzive, nove podvige, nove dogodivščine. Strokovne delavke smo s svojo strokovnostjo, znanjem, razumevanjem in veliko empatije pripravljene na novo leto in med otroško igro, smehom in tudi uspehom nam zagotovo ne bo dolgčas.
Z medsebojnim sodelovanjem, razumevanjem in strpnostjo bomo laže premagovali vse izzive in našim malčkom zagotavljali varno, igrivo in prijetno okolje.

Pogumno in z nasmehom vstopimo v novo šolsko leto.

Besedilo : Maja Anderlič Može
Fotografije: Maja Anderlič Može

DOSTOPNOST