Nekategorizirano

Rezervacije in izpisi

OBVESTILO

Bliža se konec šolskega leta, zato bi vas želeli spomniti, da je potrebno otroke, ki bodo 1.9.2021 vstopili v šolo izpisati iz vrtca. Za vse otroke, ki bodo čez poletje doma, pa lahko koristite rezervacijo.

 

Obrazec »Izpis otroka«, oddajte najmanj 15 dni pred nameravanim datumom izpisa – vzgojiteljici vašega otroka, po elektronski pošti ali po navadni pošti.

 

Rezervacijo v poletnih mesecih lahko uveljavite za strnjeno odsotnost najmanj en mesec in največ dva meseca med junijem in septembrom (1.6.2021-30.9.2021), za ta čas plačate 50% vašega prispevka. Tudi ta obrazec oddate najmanj 15 dni pred želenim datumom pričetka rezervacije – vzgojiteljici vašega otroka, po elektronski pošti ali po navadni pošti.

 

Obrazce najdete na spletni strani Vrtca Sežana https://www.vrtec-sezana.si ali pri vzgojiteljici vašega otroka.

 

Starši, ki imate vključena dva ali več otrok v vrtec in bo starejši otrok šel s 1.9.2021 v šolo, morate spremembo javiti na Center za socialno delo! Tako se izognete morebitnim kasnejšim poračunom za mlajšega otroka!

 

DO REZERVACIJ NISO UPRAVIČENI STARŠI KI SO OBRAVNAVANI KOT TUJCI.

Subvencioniranje rezervacij je odvisno od vaše občine doplačnice, ki je zavezana za plačilo razlike do polne cene. Zgoraj omenjena določila veljajo za občine ustanoviteljice Vrtca Sežana (Občina Sežana, Občina Divača, Občina Hrpelje-Kozina in Občina Komen).

Želimo vam lepe počitnice.

                                                                                                                                                                                  v.d.ravnateljice, Radica Slavković

 

Dostopnost