Šola za starše 2019/2020

Štev: 440/2-2019
Datum: 27.08.2019

Spoštovani starši!

V našem vrtcu že vrsto let poteka Šola za starše. Gre za eno izmed oblik sodelovanja s starši, kjer se skupaj s priznanimi strokovnjaki s področja predšolske vzgoje pogovarjamo o razvoju in vzgoji otrok, izmenjujemo izkušnje ter iščemo odgovore na različna vprašanja in dileme staršev.

Projekt "Šola za starše" je sofinanciran s strani Lokalne akcijske skupine Sežana.

Prispevek za oba starša je 3 €. Izpolnjeno prijavnico oddajte vzgojiteljici vašega otroka do ponedeljka, 16.09.2019.

 

Srečanja bodo v Sežani. Prvo srečanje bo v Kosovelovem domu, drugo srečanje v enoti nove Lehte, Regentova ulica 1, v osrednjem prostoru.

Teme in datumi predavanj in srečanj s starši so:
Datum in ura Vsebina Predavatelj-ica

17.09.2019 ob 17.00 v Kosovelovem domu Bonton v vsakdanjem življenju Ksenija Benedetti je univerzitetna diplomirana muzikologinja ter diplomantka MBA IEDC Centra Bled. Diplomirala je tudi na LSPR (London School of Public Relations). Ima bogate izkušnje na področju protokola.


10.10. 2019 ob 17.00 v Lehtah Radosti in pasti nove tehnologije Miha Kramli, psihoterapevt , vodja Klinike za zdravljenje nekemičnih zasvojenosti v ZD Nova Gorica. Je strokovnjak za kemične in nekemične odvisnosti, predvsem za odvisnosti od novih tehnologij, kot so mobilni telefoni, internet, računalniške igre.
Zaradi lažje organizacije srečanj, vas prosimo, da izpolnite prijavnico, ki jo prejmete pri vzgojiteljici vašega otroka.

 

Vljudno vas vabimo, da se nam v jesenskem času pridružite na dveh zanimivih srečanjih, ki jih pripravljamo skupaj s priznanimi strokovnjaki. Pridite, prisluhnite ter povprašajte karkoli vas zanima o vzgoji, otrokovem razvoju, učenju... Skupaj bomo poiskali odgovore in preživeli prijetno popoldne.

Veselimo se vašega obiska!.

 

Svetovalna služba vrtca Ravnateljica:
Radica Slavković