OPIS ENOTE
STIK Z NAMI

Dogodki enota Sežana Lehte

Fit dan pri Ribicah

Otroci so hodili po čutni poti, zbijali keglje, izvajali vaje na poligonu. Pri tem so nezmerno uživali.

Pohod z lučkami

V skupini Ribice smo se z otroki in starši odpravili na POHOD Z LUČKAMI.

Žirafe v knjižnici

V začetku novembra smo izkoristili krasne jesenske dopoldneve ter se odpravili na sprehod do knjižnice. Za nas je bil to velik podvig, saj smo morali biti pozorni na okolico, upoštevati smo morali pravila pri prečkanju ceste. Zelo dobro smo pazili en na drugega ter se trdno držali za rokice.
Na poti smo opazovali velike stavbe, presenetil nas je vlak, kateri se je peljal pod nami. Veliko smo se pogovarjali in vprašanj ni zmanjkalo. Knjižnico smo najprej opazovali od zunaj, ugotovili smo, da ima veliko oken in da je rožnate barve. Ko smo vstopili nas je knjižničarka prijazno pozdravila ter povabila, da si ogledamo mladinski oddelek, kateri je namenjen prav nam. Ugotovili smo, da je poleg knjig v knjižnici veliko igrač in da enkrat tedensko pripovedujejo pravljice za otroke. Skupaj smo se odločili, da bomo v letošnjem šolskem letu knjižnico redno obiskovali.

Tijana in Tina

Mi smo fit

V deževnih dneh smo poskrbeli za popestritev gibalnih dejavnosti.

Jesen

V začetku jeseni smo dobili obisk.

Kostanjčkov piknik

S skupino Pikapolonice iz enote Lehte smo imeli v četrtek, 17. oktobra prvo skupno srečanje – kostanjčkov piknik. Na prelep jesenski dan so prišli v vrtec prav vsi otroci s starši, pa tudi brati in sestre.

Ježki na Bibliobusu

V petek 11. oktobra nas je pred našo Enoto Lehte obiskal Bibliobus.