OPIS ENOTE
STIK Z NAMI

Dogodki enota Sežana Lehte

Ponovno v vrtcu

Vsi smo se razveselili ponovnega odprtja vrtca.  Strokovnin delavci smo bili pred velikim izzivom, saj smo morali upoštevati dana priporočila, hkrati pa otrokom omogočiti varen in čim manj steresen vstop v vrtec.

Projekt Sobivanje pri Žabicah

Skupaj s sodelavko sva se že na začetku šolskega leta odločili za projekt Sobivanje s temo Spodbujamo prijateljstvo. Najin cilj je bil, da bova še bolj okrepili prijateljstvo znotraj skupine, nato pa prešli na spoznavanje, sodelovanje in druženje z otroki iz sosednje skupine Ježki.

Klobučki za 8. marec

Za 8. marec, dan žena smo s pozornostjo razveselili vse ženske v vrtcu Lehte. Na dan praznika smo se v skupini Pikapolonic začeli pripravljati takoj po novem letu.

Pustno rajanje pri Polžkih

Pustovali in šemili smo se tudi otroci iz skupine Polžki, kjer smo si oblačili različne kostume, si nadevali klobuke, lasulje, različna pokrivala in se tudi skrivali za maskami.

Pust pri Žabicah

..tralala hopsasa pustna nedelja,

lan' sem bil špeha sit, letos pa zelja.

Pust je pust, veselih ust pri »Mucah«

Na pustni torek so naš vrtec obiskale pustne šeme.

Kulturne vezi - otroci in mi

V počastitev slovenskega kulturnega praznika nas je v četrtek, sedmega februarja, obiskala ga. Marija Godnič. Z lutko nam je ob projekciji predstavila zgodbico Vranček se uči lepega vedenja.