OPIS ENOTE
STIK Z NAMI

Dogodki enota Senožeče

Priprave na pustni igralni popoldan s starši

Srečanja, ki jih za starše in otroke že veliko let pripravljamo v vrtcu Sežana, so vedno zanimiva in dobro obiskana. Tokrat smo se pri Dinozavrih odločili, da bomo pripravili popoldan s pustnimi delavnicami, v katerih bomo izdelovali skupinsko pustno masko čarovniki in čarovnice.
Lotili smo se priprav – otroci so zašili miško iz blaga in izdelali pajka iz volne (nekateri tudi dve ali celo tri), izdelali smo čarovniško graščino iz velikih škatel, z Renato sva ukrojili pelerine in čarovniške klobuke, Magaliin očka nam je pripeljal brezove veje za čarovniške metle, okrasili smo igralnico, spekli pustne miške … in težko dočakali sredin popoldan.

Za skupino Dinozavri Nadja Božeglav

Cvrli smo pustne miške

Letos smo se že zgodaj začeli pripravljati na najbolj vesel praznik v letu PUST. Starše smo povabili na igralni popoldan, na katerem smo šivali skupno pustno masko čarovnice in čarovnike. Ker nas je čakal delovni popoldan, smo jim pripravili tudi malico. Zjutraj smo zamešali testo za pustne miške, Renata pa nam jih je ocvrla. Če je kaj ostalo? Prav nič!

Za skupino Dinozavri Nadja Božeglav

Dan brez multimedije

20.1.2020 , svetovni dan brez multimedije je bil posvečen temu kako lahko svoj prosti čas preživimo na drugačen način, brez multimedijskih naprav.

Čarobni december

Mesec december je res čaroben, saj s svojimi prazniki in tradicijo prinaša čarobnost in buri domišlijo prav pri vsakem izmed nas.

Veselimo se daril

Dedek Mraz (J.Bitenc)